Alkalmazások és VM ZINC anyag

Számos okból érdemes a VM ZINC®-et választania tető- és homlokzatfedéshez. A horgany természetes módon áll ellen a korróziónak, igen tartós, és nem igényel költséges karbantartást. Emellett a horgany rugalmassága, alakíthatósága, sokoldalúsága és kellemes megjelenése révén a fantáziadús építési projektek ideális építőanyaga, legyenek azok családi házak vagy kereskedelmi komplexumok, középületek vagy magánprojektek.

A VM ZINC® egy élő, nemes anyag, amely kiemeli a tetőfedő munkáját és az építész kreativitását. A VM ZINC® mint színesfém természetes módon gondoskodik önmaga védelméről. Idővel vonzó világosszürke patinát alakít ki magán. Nem rozsdásodik, csak csekély vagy semmilyen karbantartást nem igényel, kiválóan ellenáll a korróziónak, és tökéletesen vízzáró. A VM ZINC® tartóssága és hosszú távú költséghatékonysága a megmunkálás és alakítás széles lehetőségével párosul.
A VM ZINC® eredete

A horgany a cink-szulfid ércből kivont természetes anyag. A cink-szulfid égetését, az így nyert cinkoxid redukálását és az elektrolízis általi finomítást magába foglaló kohászati folyamat végére áll elő az építőiparban használatos horgany. A meleghengerlés után a lemezek és nagy tekercsek és kis tekercsek készen állnak arra, hogy késztermékké alakítsák oket
VM ZINC® termékek és rendszerek

Napjaink építészei és ingatlantulajdonosai kimutatják az anyaghoz való ragaszkodásukat. Lelkesedésük abban jut kifejezésre, hogy az épület minden funkciójához alkalmazzák a horganyt.

Az építész immár láthatja, hogy projektje a horganyt átalakító tetőfedő kezei közt alakot ölt. Az épület héjazata életre kel, a fény és a kontrasztos árnyékok játszani kezdenek egymással. A horgany mindenfajta építészeti alkalmazásra megfelel:

 
 

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-ben váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron.

Az Aliquander család bádogosipari vállalkozása 2017. évben múlt 95éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!

Iratkozzon fel Hírlevelünkre és nem marad le újdonságainkról és akcióinkról.

captcha