FREUND Szerszámok

A FREUND cég Németországban szakosodott magas minőségű kéziszerszámok gyártására és forgalmazására. Rendkívül magas minőségű kéziszerszámok bádogos, tetőfedők, ácsok és gipszkartonszerelők részére. Különösen palázó, cserepező és bádogos szerszámok egyik vezető gyártója a világon. A cég története az 1900-as évek elé tekint vissza. Már 1844-ben Rudolf Freund működtette a jelenlegi helyen kovácsműhelyét. Már 1900 november 18-án Peter Friedrich Freund kezdeményezésére megtörtént a cégbejegyzése, mint PF FRIEND a Királyi Bíróságnál Elberfeld-ben a mai Wuppertal-ban.

 

Bővebb felvilágosítást a 06-20/4-482-071-es telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kaphat!

A FREUND SZERSZÁMOK MEGVÁSÁROLHATÓK ÜZLETÜNKBEN ÉS NEMSOKÁRA A WEBSHOP-ban IS ELÉRHETŐK LESZNEK.

Rólunk

A dédnagyapa még 1922-benn váltotta ki az iparengedélyt és alapította meg az első bádogos társaságot Székesfehérváron. A dédnagyapa nyugdíjba vonulása után a hatvanas évektől a fia, a nagyapa másodállásként vitte tovább a családi vállalkozást.

Az Aliquander család bádogos ipari vállalkozása 2012-ben múlt 90 éves!!!
 

Megnézem

Köszönjük, hogy minket választott!

Iratkozzon fel Hírlevelünkre és nem marad le híreinkről akcióinkról.